Όλα τα προϊόντα στην Ελλάδα αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική με κόστος αποστολής 5,50 € για δέματα από 1 έως 5 κιλά και 0,80 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό.
Αυτό ισχύει για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος

Οι παραγγελίες που πληρώνονται με αντικαταβολή μετρητά κατά την παράδοση έχουν επιπλέον κόστος 3,00 €

Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Κάποιες φορές συμβαίνει η διαθεσιμότητα να αλλάζει πολύ γρήγορα λόγω του όγκου των παραγγελιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας. Εάν κάποιο προϊόν που επιλέξατε εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς, με e-mail ή sms για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται από Δευτέρα.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης με την Γενική Ταχυδρομική είναι 1-2 εργάσιμες ή 2-4 εργάσιμες για υπόλοιπη Αττική και Ηπειρωτική Ελλάδα.

Για Νησιωτική Ελλάδα ή δυσπρόσιτες περιοχές ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες.

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους γίνονται με μεταφορική εταιρεία και πάντα μετά από συνεννόηση σε 1-3 εργάσιμες για Αττική ή 2-5 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα (εξαρτάται την περιοχή και πόσο απομακρυσμένη είναι).
Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής ή της μεταφορικής εταιρείας (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία).
Το greensps.gr λειτουργεί προς το παρόν μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν είναι δυνατή η επίσκεψη στον χώρο μας και η παραλαβή από κατάστημα.