Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας και το κάθε επώνυμο προϊόν μας συνοδεύεται από καρτελάκι γνησιότητας. Οι συσκευασίες τους είναι οι γνήσιες, αρχικές συσκευασίες των κατασκευαστριών εταιριών. Συνεπώς, σας εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του κάθε προϊόντος που αγοράζετε από το e-shop μας.

Στις σελίδες του «greensps.gr» θα βρείτε πληροφορίες για τη διαδικασία και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε  έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας.

 Η Green Supplies /greensps.gr  δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντων. Στοιχεία για το κάθε προϊόν μπορείτε να πάρετε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο αντίστοιχο προϊόν, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει χωρίς να το θέλουμε ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για τεχνικούς ή άλλους λόγους.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο  «greensps.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας του.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα της επιφύλαξης ή/και άρνησης εκτέλεσης παραγγελιών εφόσον γνωστοποιήσει στον ενδιαφερόμενο χρήστη τους λόγους για τη σχετική επιφύλαξη ή/και άρνηση

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών πώλησης των προϊόντων του χωρίς ενημέρωση ή προειδοποίηση.

΄Όλες οι παραγγελίες τιμολογούνται με τις τιμές που ισχύουν κατά την στιγμή της παραγγελίας του  πελάτη ακόμα και αν οι τιμές των ίδιων προϊόντων κατά την στιγμή της αποστολής τους  στον πελάτη είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αγορές από το φυσικό κατάστημα υπόκεινται στις τιμολογιακές πολιτικές του φυσικού καταστήματος.

ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ . ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  Ή ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  Ή ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν γρήγορα και με ασφάλεια με την ANT (courier)

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία σας στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

 ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση στην ANT Courier , θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 8991349 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι (της πρώτης εργάσιμης που έγινε η παραγγελία).

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1)Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση  ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

2)Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων eshop στο 6944354680